Hosting Moodle

Managed Hosting Moodle

Zorgenvrije hosting, dát is ons uitgangspunt. Installatie, hosting en updates zonder dat u daar omkijken naar heeft. Avetica biedt de hosting van Moodle aan als SaaS, oftewel Software as a Service. Wij hosten uw Moodle site op onze eigen dedicated webservers die geoptimaliseerd zijn voor Moodle. En met meer dan 400 Moodle sites die we hosten, kunnen we gerust zeggen dat we dit uitstekend kunnen verzorgen voor u.

Onze webservers staan in een professioneel beveiligd datacenter in Amsterdam en is ISO 27001:2005 gecertificeerd. Hiermee kunnen wij optimale optimale snelheid en beschikbaarheid aanbieden. Wij garanderen zelfs een uptime van 99,92%. Ook het installeren van extra Moodle modules of plugins is geen probleem en is inbegrepen in de prijs. Via onze supportdesk kunt u dit aanvragen.

Onze hostingtarieven zijn gebaseerd op het aantal gebruikers. Dus een vast bedrag per jaar en geen extra kosten voor schijfruimte of data. Hierop hebben wij géén limiet. Uw Moodle site wordt bereikbaar onder uw eigen (sub)domeinnaam. De definitieve URL wordt door u bepaald, maar veel klanten kiezen voor URL’s zoals:

Mocht u al een Moodle site hebben en u wilt deze migreren naar Avetica, dan is dit altijd mogelijk. Neem contact op om meer te weten van onze migratieprocedure.

 


Hoe maakt Avetica e-learning bereikbaar?

Door zorgenvrije Moodle hosting