Customer Services

Customer Services Moodle

Moodle is gebruiksvriendelijk en erg uitgebreid en flexibel in te richten. Tijdens het ontwerpen en ontwikkelen van leerprogramma’s is support, begeleiding en advies aan cursusontwikkelaars, docenten en trainers noodzakelijk om het gewenste resultaat te bereiken. U kunt hierbij denken aan:

  • installatie van extra module of plug-in
  • klankborden over een specifieke instelling
  • advies over bepaalde didactische inrichting
  • samen instellen van groepen en groeperingen

De afdeling Customer Services van Avetica gaat verder dan alleen het verlenen van (technisch) support. Ook voor uw onderwijskundig vraag of een vraag gerelateerd aan de organisatorische implementatie van Moodle, kunt u bij ons terecht. Avetica zorgt ervoor dat uw vraag door de juiste medewerker wordt behandeld.

Customer Services Moodle

Ticketsysteem

Elke supportvraag wordt geregistreerd in ons ticketsysteem en vanuit hier in behandeling genomen. Om u hierbij optimaal van dienst te kunnen zijn, vragen wij om uw vraag zo duidelijk mogelijk te formuleren en aanvullende informatie ter beschikking te stellen. Denk hierbij aan een URL of een screenshot ter illustratie van uw vraag of verzoek. Per vraag wordt gekeken wat de prioriteit is en wie deze in behandeling neemt.

 

E-mail: customerservices@avetica.nl
Supportsite: customerservices.avetica.nl
Telefoon: +31 (0)88-6644864
Twitter: @MoodleSupport
Bereikbaarheid: op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur

Tijdens een lopend ontwikkelproject of implementatie, kunt u de vragen rechtstreeks stellen aan de betrokken consultant, ontwikkelaar of projectleider. Na oplevering van een project ontvangen wij uw vraag graag via Customer Services. Wij maken u erop attent dat sommige vragen aan Customer Services kunnen leiden tot een factuur. U kunt hier meer over lezen in de overeengekomen SLA betreffende dit onderwerp. Onze standaard SLA kunt u hier lezen.

Welkomstdocument

Nieuwe klanten ontvangen het document ‘Welkom bij Avetica‘ waarin we de belangrijkste informatie delen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Van supportvraag naar kennisdeling

Van een aantal vragen die gesteld worden, kan (zonder vermelding van namen) een blog worden geschreven met eventueel een instructiefilmpje. Zo delen we de kennis met alle Moodle gebruikers via Moodlefacts.nl.


Hoe maakt Avetica e-learning bereikbaar?

Door één supportmedewerker 1e lijn support te laten verzorgen en meerdere (technische) consultants 2e lijns support.