Blog

Wegener Media kiest voor Avetica

10 december 2012

Actueel

Dat Wegener Media het open source leermanagementsysteem Moodle wilde, was al snel duidelijk. De didactisch mogelijkheden en de sociaal-constructivistische leerpsychologie achter Moodle sluiten goed aan bij de Wegener Academy. Het was meer de vraag welke Moodle leverancier gekozen zou worden. Na een selectieronde is Avetica gekozen vanwege haar sterke onderwijskundige visie op Moodle en de flexibele houding om samen een koppeling te leggen met het interne loopbaanprogramma waar Wegener Media al gebruikt van maakt.

Naast de implementatie van Moodle en de benodigde koppelingen heeft Avetica diverse trainingen verzorgd om Moodle zowel functioneel als onderwijskundig te kunnen gebruiken. Ook is er gewerkt met het Moodle Cursus Ontwerp Model om op pragmatische manier didactisch verantwoorde e-learning te ontwerpen.

e-academy Wegener - Moodle

Tags

 

Comments are closed.