Blog

Pilz start met Educommerce met behulp van Moodle

28 oktober 2012

Actueel

Pilz is een toonaangevend, innovatief bedrijf in de automatiseringstechniek en als expert op het gebied van de veiligheid van mens, machine en omgeving biedt Pilz wereldwijd klantgerichte oplossingen voor alle industriële branches. Het doel van het Pilz opleidingsprogramma is het bewust maken van gevaren in een machine of productomgeving. Om een zo breed mogelijk bereik te hebben heeft Pilz aan Avetica gevraagd om een Moodle site online te brengen en een e-learningmodule met onder andere een interactieve SCORM-module te ontwikkelen.

Het instrueren van je klanten en niet-klanten is een vorm van Educommerce. Met behulp van deze educatieve e-commerce ben je als bedrijf in staat om aan je (potentiële) klanten te laten zien hoe belangrijk jij het vindt dat ze jouw producten zo goed en veilig mogelijk gebruiken.

Pilz - Educommerce met Moodle

Tags

 

Comments are closed.