Blog

Nieuw: Moodle College met open inschrijvingen

11 juli 2012

Actueel

Goed onderwijskundig gebruik van Moodle vereist gedegen kennis en vaardigheden van dit open source leermanagementsysteem. Avetica breidt daarom haar dienstverlening uit met het Moodle College. Het Moodle College werkt met open inschrijvingen en in het najaar van 2012 zijn diverse Moodle training en workshops gepland.

Moodle College

Van starter tot beheerder tot ontwerper, iedereen kunnen we verder helpen. Met doelgerichte en praktische trainingen en workshops met een sterke focus op (digitale) didactiek willen we u verder ontwikkelen in het goed gebruiken van Moodle.

 

Bekijk het overzicht van alle Moodle training en workshops dat we hebben geplaatst op Moodlefacts of schrijf direct in voor een inspirerende training op het kantoor van Avetica.

Tags

 

Comments are closed.