Blog

Educatieve uitgeverij Damon gaat Moodle inzetten voor methode ‘Wijs Worden’

19 maart 2012

Actueel

Uitgeverij Damon uit Budel wil verder aansluiten bij haar klanten en voor haar methode ‘Wijs Worden‘ zal Moodle worden ingezet. Met name de interactiviteit van Moodle kan goed worden gebruikt in de didactiek van het vak Levensbeschouwelijke Vorming. De methode draagt bij tot het vermogen van de leerling om kritisch te kunnen reflecteren op de eigen levensbeschouwelijke en morele opvattingen.

Tijdens de implementatie zal in de stijl van ‘Wijs Worden’ een Moodle template worden ontwikkeld en worden de medewerkers en auteurs van de methode getraind in Moodle. De focus van de training is in de context van de kritische reflectie met name gericht op die Moodle activiteiten die dit ondersteunen. Daarnaast heeft de training tot doel dat Damon zo zelfstandig mogelijk de Moodle site kan gebruiken als didactisch instrument.

Tags

 

Comments are closed.