Blog

Language Partners kiest voor Avetica als Moodle partner

10 oktober 2011

Actueel

Language Partners verzorgt zakelijke taaltrainingen voor het bedrijfsleven en de overheid in 52 talen. Zij zien steeds meer de didactische mogelijkheden van internet om hun taalonderwijs te verrijken. Na een selectieproces heeft Language Partners gekozen voor Avetica als haar Moodle partner. Gezien de strategische keuze die maakt voor Moodle zocht zij in de nieuwe partner de combinatie van flexibiliteit, professionaliteit en onderwijskundige expertise.

Naast de koppeling van Moodle met het cursusadministratiepakket, heeft Avetica ook het webconferentiesysteem BigBlueButton geïmplementeerd zodat de taaldocenten ook een virtual classroom sessie kunnen opzetten met de studenten. Daarnaast zullen er didactische workshops georganiseerd worden om de docenten te leren hoe zij de vele mooi werkvormen van Moodle kunnen toepassen in hun eigen onderwijs met als doel een goede blended-learning neer te zetten.

 

Language Partners - Moodle

Tags

 

Comments are closed.