Blog

Taalcentrum VU wil samenwerken met Avetica

11 mei 2011

Actueel

Het Taalcentrum VU, zelfstandig onderdeel van de Vrije Universiteit, houdt zich bezig met vertalingen, tekstredactie, taal- en tekstadvies en ook trainingen. Nu werkten zij al met een paar jaar met Moodle. Maar om het nieuwe doel van het Taalcentrum te bereiken, namelijk om met behulp van e-learning het aanbod te flexibiliseren, effici├źnter te werken en meer klantenbinding te bewerkstelligen, heeft het Taalcentrum na een selectieproces gekozen om samen te werken met Avetica.

Naast de hosting en de upgrade naar Moodle 2.0 zullen verscheidende medewerkers worden getraind in het zelf ontwikkelen van Moodle cursussen. Hiervoor worden diverse workshops over Moodle, Lectora en digitale didactiek georganiseerd. Deze aanpak past geheel in de lijn dat het Taalcentrum zoveel mogelijk zelf 'in control' blijft, ook qua kosten.

Tags

 

Comments are closed.