Blog

ICM Opleidingen & Trainingen kiest voor Avetica

6 april 2011

Actueel

Bij ICM Opleidingen & Trainingen staat groei en ontwikkeling van mensen centraal, bij zowel de cursisten als de medewerkers van ICM zelf. Deze visie delen Avetica en ICM en daarom zijn we ook blij dat dit opleidingsinstituut uit Utrecht voor Avetica heeft gekozen als Moodle partner.

Naast de implementatie van Moodle en het ontwikkelen van een template in de huisstijl van ICM, worden er ook trainingen en workshops gepland om een aantal bestaande trainingen en opleidingen om te zetten naar didactisch verantwoorde Moodle cursussen.

Ook wordt er een dynamische koppeling gelegd tussen het CRM-pakket van ICM en Moodle. Cursussen en cursisten worden vanuit het CRM-pakket direct in Moodle doorgevoerd inclusief roltoewijzing en inclusief alle data van bijeenkomsten en examens.

Tags

 

Comments are closed.