Blog

Avetica start met HandleidingMoodle.nl

11 februari 2011

Actueel

Regelmatig horen wij in onze trainingen Moodle de wens of en waar er Nederlandstalige handleidingen en instructies van Moodle te vinden zijn. Veel boeken en helpsites zijn namelijk in het Engels. Nu zijn er op internet wel Nederlandstalige instructiefilmpjes en (korte) handleidingen te vinden. Met HandleidingMoodle.nl wil Avetica dit instructiemateriaal verzamelen en gestructureerd via categorie├źn en tags beschikbaar maken zodat het gebruik van Moodle verder ondersteund kan worden.

Avetica wil zelf ook instructiefilmpjes ontwikkelen en nodigt ook anderen uit om zijn of haar Moodle instructiefilmpjes te delen via HandleidingMoodle.nl. Ook tips en trucs over Moodle zijn van harte welkom.

Volg nieuwe filmpjes, instructies, tips en trucs op HandleidingMoodle.nl via het aparte twitteraccount @handl_moodle en/of de RSS.

 

Comments are closed.