Blog

Rol Avetica voor Cyberdam

29 januari 2011

Actueel

Cyberdam is een web-applicatie voor online rollenspellen. Aan Avetica is gevraagd om de hosting over te nemen van zowel de Moodle site als de web-applicatie zelf en deze rol nemen wij graag op ons.

Cyberdam is een product in ontwikkeling. Het is een virtuele stad waarin docenten hun eigen games kunnen maken om in het (tertiair) onderwijs in te zetten. Omdat er voor het maken van de games in Cyberdam geen ingewikkeld programmeerwerk of andere technische hoogstandjes nodig zijn, kunnen de docenten de games zelf maken. Zij kiezen daarbij zelf of zij de game naast of als onderdeel van hun vak gebruiken, of dat de game het hele vak vervangt. De ontwikkelde games komen later ook beschikbaar voor andere docenten. De games worden op een breed scala van vakgebieden gemaakt.

Meer informatie over Cyberdam en de Cyberdam User Groep is te vinden op www.cyberdam.nl.  Cyberdam is een product van de Stichting RechtenOnline.

Tags

 

Comments are closed.