Blog

Moodle voor Bureau ICE

29 januari 2011

Actueel

Bureau ICE is een expert op het gebied van testen, toetsen en nog veel meer.  Voor alles wat organisaties willen weten of meten, ontwikkelen ze passende instrumenten. Ook digitale producten behoren tot de mogelijkheden van hun maatwerkaanbod. Bureau ICT gaat hiervoor ook Moodle inzetten als toetsinstrument.

De toetsmodule in Moodle is een volwassen module en is nog verder uit te breiden met allerlei plug-ins die beschikbaar zijn op Moodle.org. Standaard  in de module zijn ook de gedetailleerde rapportages, toetsanalyses en uitgebreide configuratiemogelijkheden bij het afnemen van toetsen.

Aan Avetica is gevraagd om de implementatie en hosting van Moodle 2.0 te verzorgen en een thema te ontwikkelen in de huisstijl van Bureau ICE.

Tags

 

Comments are closed.