Blog

Moodle partner voor CSG Jan Arentsz

26 juli 2010

Actueel

Christelijke Scholengemeenschap Jan Arentsz uit Alkmaar en Langedijk had al het afgelopen jaar voor één klas een mini-pilot gedraaid met Moodle. Komend schooljaar wil de school met zo’n 600 leerlingen van havo, atheneum en gymnasium van klas 1 t/m 3 met enkele vakken de pilot uitbreiden. Het doel is het opdoen van ervaring met Moodle in een breder verband, het beter leren kennen van deze ELO en het enthousiasmeren van collega’s voor het gebruik van een gebruikersvriendelijke ELO in hun dagelijkse lespraktijk.

CSG Jan Arentsz heeft Avetica gevraagd om als Moodle partner deze vervolgpilot te begeleiden en de ELO verder te implementeren binnen de hele school als volgend jaar het besluit positief voor Moodle uitvalt.

Tags

 

Comments are closed.