Blog

Hosting voor het I.O.L. in Paramaribo

12 mei 2010

Actueel

Het Instituut voor de Opleiding van Leraren (I.O.L.) in Paramaribo, Suriname heeft aan Avetica gevraagd om de hosting van haar Moodle site overnemen, zodat zij na de migratie kan rekenen op professionele ondersteuning, Moodle upgrades en zorgeloze hosting. Avetica zal de huidige Moodle site van het I.O.L. migreren naar haar eigen dedicated webservers.

Het I.O.L. heeft de taak om bekwame docenten voor het voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs op te leiden. In een duidelijke visie op onderwijsvernieuwing zet het I.O.L. Moodle in als ICT-hulpmiddel om docenten op te leiden die ook voorbereid zijn om onderwijs te verzorgen in een wereld die steeds sneller veranderd op het gebied van technologie, communicatie, economie, cultuur en vrijetijdsbesteding.

Tags

 

Comments are closed.