Blog

Elektronica leren verkopen met Moodle

26 januari 2010

Actueel

IMpact Retail, eigenaar van de elektronicawinkelketens It’s, PrijsTopper en Modern Electronics, gaat haar medewerkers trainen via Moodle. Aan Avetica is gevraagd om de implementatie en training te verzorgen, de Moodle cursussen onderwijskundige te ontwerpen en support te leveren. Uiteindelijke bedoeling is dat de medewerkers in de winkels nog beter de producten kennen en meer gaan verkopen.

Voor IMpact Retail is het ook belangrijk dat Moodle echt als een leermanagementsysteem ingezet gaat worden en dat zij zelf de benodigde kennis en vaardigheden van Moodle leren. Een interessant en uitdagend project, dat helemaal aansluit bij onze scaffolding-aanpak. En e-learning wordt indirect ingezet als een marketinginstrument.

Tags

 

Comments are closed.