Blog

Artikel: Het didactisch inzetten van e-learning

19 december 2009

Actueel

Samen met Diddo van Zand, algemeen directeur van Orga Toolkit, zijn wij door het Tijdschrift OnderwijsInnovatie geïnterviewd over het didactisch inzetten van e-learning. De inleiding van het artikel luidt als volgt:

Het didactisch inzetten van e-learningVirtuele klaslokalen, social software, webcamtrainingen, wiki en self assessments. Allemaal instrumenten voor e-learning die in het bedrijfsleven volop gebruikt worden. Het onderwijs blijft daarbij een beetje achter. Is die voorzichtige houding terecht? Arnout Vree, medeoprichter van Avetica en Diddo van Zand, algemeen directeur van Orga Toolkit, laten in dit artikel hun licht schijnen over e-learning en de ontwikkelingen binnen het onderwijs.

Het decembernummer is zojuist verschenen en hieronder kunt u het artikel downloaden en lezen.

Tags

 

Comments are closed.