Blog

Oprichters Avetica starten Care4learning

2 november 2009

Actueel

Naast onze diensten met Moodle en Mahara zijn wij ook al geruime tijd actief met een innovatief educatief portaal in de zorg, genaamd: Permanente-educatie.nl
Op dit portaal, gebouwd met Moodle, worden e-learningmodulen aangeboden over medische instrumenten en hulpmiddelen. Deze e-learning is voor de zorgverleners gratis te volgen en sinds september 2009 is dit portaal ook geaccrediteerd door het Keurmerk Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden.

Om onze verschillende diensten beter te positioneren, hebben wij Care4learning opgericht. Met Care4learning richten wij ons op het (uit)bouwen van educatieve zorgportalen met een innovatief karakter. Naast Permanente-educatie.nl gaat Care4learning de zorgportalen Pati├źnten-educatie.nl en Medische-educatie.nl als dienst in de markt zetten.

Op www.care4learning.nl kunt u meer lezen over verschillende portalen en onze ontwikkelingen volgen.

Tags

 

Comments are closed.