Blog

E-learning voor Sodexo

4 september 2009

Actueel

Sodexo wil haar medewerkers effectief en efficiënt trainen in haar nieuwe concept Daily Essentials welke de laatste trends en ontwikkelingen in de cateringmarkt weerspiegelt. Kernwaarden van het concept zijn Healthy, Well-being, Sustainable en Quality. De cateringsmedewerkers moeten kunnen werken volgens dit concept en hiervoor wil Sodexo e-learning inzetten om de benodige kennis, vaardigheden en attitude aan te leren.

Sodexo heeft duidelijk voor Avetica gekozen vanwege haar vernieuwend didactisch concept en de innovatieve wijze waarop het project wordt gemanaged. Het didactisch ontwerp sluit aan bij de leerstijlen van de cateringsmedewerkers en is interactief en sterk visueel opgebouwd. De e-learningmodulen en de projectomgeving komen te staan op het leermanagementsysteem Moodle.

Tags

 

Comments are closed.