Blog

Eigen opleidingsinstituut mogelijk via iDealplugin Moodle Payments

3 september 2009

Actueel

Online betalen via iDeal voor kleding of de nieuwste gadget, is al goed ingeburgerd in Nederland. Online betalen voor cursussen met behulp van het open source leermanagementsysteem Moodle is nieuw en ondernemers kunnen nu hun eigen online opleidingsinstituut oprichten.

Hoe werkt veilig betalen voor online cursussen?
Met het open source e-learningprogramma Moodle en de extra module die Avetica heeft ontwikkeld kan iedere ondernemer een eigen opleidingsinstituut op internet oprichten. Via iDeal moet een cursist eerst betalen en daarna wordt automatisch toegang verleend tot de cursus.

Arnout Vree van Avetica vertelt: “We leveren al ruim 6 jaar dienstverlening op o.a. Moodle. Er is heel veel mogelijk met dit programma, zowel onderwijskundig, maar ook op marketinggebied. Met Moodle Payments willen wij de organisaties faciliteren met de technische kant, zodat zij zich beter op de inhoud kunnen richten. Met Moodle Payments is het mogelijk voor grote maar zeker ook voor kleine ondernemingen om vanaf nu via de eigen Moodle site betaalde cursussen aan te bieden aan haar klanten. Na de eenmalige configuratie verloopt het hele proces automatisch.”

Hans Ammerlaan van WFT-vragenbank: “Als Wft Vragenbank gaan wij voor zekerheid, kwaliteit en een scherpe prijs. Precies dat vinden wij ook in Moodle Payments. Dat werkt zo voor onze klanten en voor ons. Onze studenten kunnen direct met het cursusmateriaal aan de slag en wij hoeven ons niet bezig te houden met de betalingen. Moodle Payments zorgt ervoor zodat wij ons alleen nog maar hoeven te concentreren op ons eigen vak.”

Dit persbericht is tevens geplaatst op perssupport.nl.

Tags

 

Comments are closed.